Een gebruiksvriendelijke website voor Oleahof

Klant Oleahof Uitvaartzorg Oplossing

Een moderne en gebruiksvriendelijke website gecombineerd met zoekmachine optimalisatie.

Bekijk resultaat
Project voor Oleahof Uitvaartzorg

Uitvaartorganisatie in beeld

Voor Oleahof Uitvaartzorg, een vooruitstrevend familiebedrijf en werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland hebben wij een responsive website gerealiseerd. Met twee eigen locaties in Den Helder en Julianadorp is Oleahof Uitvaartzorg de grootste uitvaartorganisatie in de kop van Noord-Holland. 

Tijd voor een nieuwe website

Speak is ingeschakeld om een nieuwe website te ontwikkelen voor Oleahof, omdat ze na het realiseren van de eerder website een flinke groei hebben doorgemaakt. Het doel was een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke nieuwe website te realiseren, maar wel met herkenbare elementen.

01 Oleahof Slider
02 Oleahof Slider
03 Oleahof Slider

Zoekmachine optimalisatie

Nadat de nieuwe website technisch is opgeleverd, hebben wij de teksten geoptimaliseerd met als doel beter vindbaar te zijn in zoekmachines.
De website is overzichtelijk en eigentijds zodat je als websitebezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Daarnaast wordt met online campagnes in Google en Bing continu gewerkt aan het verhogen van de naamsbekendheid en de zichtbaarheid.

Oleahof Review Bg
Quote mark
Umbraco is een mooi en duidelijk systeem. Het zit technisch goed in elkaar en het plaatsen van content gaat erg gemakkelijk. Het is een hele mooi site geworden!

Natascha Dop,
Directie Oleahof Uitvaartzorg

Rutger Blauwe Muur
Weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Rutger helpt je graag verder om alle mogelijkheden te bespreken!