Cvsf
Mc Cvsf

Website voor Centrum van Specialistische Farmacie

Speak kreeg van het Centrum voor Specialistische Farmacie (CvSF) de opdracht in een zeer korte periode van circa 4 weken een business-to-business website te bouwen. Het CvSF staat bekend om het verlenen van specialistische dienstverlening dat geleverd wordt door onder andere twee ziekenhuisapotheken Nij Smelinghe (Drachten) en De Sionsberg (Dokkum). 

Van wensen naar doelen

De website is bedoeld voor ziekenhuizen, zorginstellingen, artsen en apothekers, maar is wel algemeen toegankelijk. De nieuwe website heeft als doel te informeren, de naamsbekendheid te vergroten en haar diensten en producten te vermarkten. Met een strak ontwerp wil het CvSF een professionele uitstraling creëren. Een uitstraling die, op het gebied van techniek en veiligheid, aansluit op de state-of-the-art status van haar ziekenhuisapotheken!

Plezierige en professionele samenwerking

De website is door middel van een plezierige en professionele samenwerking tot een zeer mooi resultaat uitgegroeid! Wendelien Overeinder, klantmanager Specialistische Farmacie: "De contacten met Speak waren erg prettig. Men doet wat men zegt en men doet het snel! Door Speak is actief meegedacht over de functionaliteiten op de website. Precies wat je mag verwachten van een bedrijf als Speak". Wendelien geeft aan uit te zien naar een vervolg. Zo bestaat nog de wens een webshop te koppelen aan de website. 

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.