Website Centrum van Specialistische Farmacie

Speak kreeg van het Centrum voor Specialistische Farmacie (CvSF) de opdracht in een zeer korte periode van circa 4 weken een business-to-business website te bouwen. Het CvSF staat bekend om het verlenen van specialistische dienstverlening dat geleverd wordt door onder andere twee ziekenhuisapotheken Nij Smelinghe (Drachten) en De Sionsberg (Dokkum). 

Doelen en wensen

De website is bedoeld voor ziekenhuizen, zorginstellingen, artsen en apothekers, maar is algemeen toegankelijk. Ze heeft als doel te informeren, de naamsbekendheid te vergroten en haar diensten en producten te vermarkten. Met een strak ontwerp wil het CvSF een professionele uitstraling creëren. Een uitstraling die, op het gebied van techniek en veiligheid, aansluit op de state-of-the-art status van haar ziekenhuisapotheken.

Samenwerking en resultaat

De website is door middel van een plezierig en professionele samenwerking tot een zeer mooi resultaat uitgegroeid. Wendelien Overeinder, klantmanager Farmacie: "De contacten met Speak waren erg prettig, men doet wat men zegt en men doet het snel. Door Speak is actief meegedacht over de functionaliteiten op de website. Precies wat je mag verwachten van een bedrijf als Speak". Wendelien geeft aan uit te zien naar een vervolg. Zo bestaat nog de wens een webshop te koppelen aan de website.