Dambeton Featured 01
Mc Dambeton

Resultaatgerichte website én online marketing voor Dam Beton

Dam Beton is een Fries familiebedrijf gevestigd in Akkrum die handelen in onder andere betonplaten, sierbestrating en alles wat daar tussen invalt. Met een eigen betoncentrale zijn producten van eigen makelij en worden 2e keus producten ook verhandeld. Ze richten zich op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en daarvoor heeft Dam Beton een goed functionerende website en webshop nodig.

Betrouwbaar en flexibel CMS

De wens van Dam Beton was een beheeromgeving waarin alle nieuwe producten snel én op een gemakkelijke manier online geplaatst konden worden. Verder zocht Dam Beton een partner die snel kan schakelen en acties kan doorvoeren wanneer er wijzigingen voor de website zijn. Niet te vergeten, was het noodzakelijk dat de website volledige SEO geoptimaliseerd zou worden, inclusief blijvend advies. Met deze wensen hebben wij een compleet nieuwe website ontwikkeld die volledig geoptimaliseerd is voor de zoekmachines.

Complete online marketing

Alle producten en diensten van het Friese betonbedrijf is overzichtelijk en duidelijk terug te vinden op de website. De website is vooral gericht op de zakelijke doelgroep in de markt met als doel contact- en offerteaanvragen. Ook is de website voorzien van een nieuwsmodule zodat Dam Beton hun websitebezoekers altijd op de hoogte kan brengen van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Naast het ontwikkelen en opleveren van de website, voeren wij diverse SEO en SEA werkzaamheden uit voor Dam Beton. Het verkeer in de website en webshop blijft hierdoor stijgen. Dam Beton maakt gebruikt van Google Display, Google Remarketing en Google Search Campagnes. Door middel van de Google campagnes, krijgen wij een goed overzicht van welke zoekwoorden goed presteren in de markt. Vervolgens kunnen wij deze zoekwoorden weer verwerken in de teksten van de website zodat Dam Beton ook organisch hoog in Google staat.

 

 ''Speak heeft ons goed geholpen (en nog steeds) met meer offerte aanvragen, betere vindbaarheid én meer websitebezoekers. Als klant wordt je bij Speak goed geholpen en serieus genomen, er wordt tijd uitgetrokken voor uitleg. Daarnaast was het fijn dat Speak meedacht over onze website en hier duidelijk en snel in kon communiceren. Speak is een proactief bedrijf!''
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.