Funderingheeg Featured 01
Mc Heegfund

Overzichtelijke en heldere website voor Funderingstechniek Heeg

Funderingstechniek Heeg is een innovatief en veelzijdig funderingsbedrijf in Friesland. Vanuit Osingahuizen, een buurtschap van het dorp Heeg, is Funderingstechniek Heeg dagelijks aan het werk voor klanten in Friesland, Groningen, Flevoland en Noord-Holland.

Toekomstbestendige website en CMS

De primaire reden voor een nieuwe website was de sterk verouderde techniek waarbij updaten niet meer voldoende bleek te zijn. Een mooi moment voor Funderingstechniek Heeg om de horizon te verbreden en te zoeken naar een nieuwe partij met een toekomstbestendig CMS en natuurlijk een duidelijke expertise. Met trots en blijdschap zijn wij die partij geworden. Vanaf het akkoord is het in een sneltreinvaart gegaan!

We hebben gekozen voor een overzichtelijk design zodat aannemers en particulieren in één opzicht kunnen zien welke oplossingen Funderingstechniek Heeg hen allemaal kan bieden. Natuurlijk wordt ook het uitgebreide en professionele machinepark door middel van een productenmodule overzichtelijk getoond. Door middel van de vele call-to-action knoppen kunnen bezoekers de juiste informatie vinden en worden ze makkelijk door de website geleid.

Om meteen de aandacht van de websitebezoekers te trekken, hebben we een video module geïmplementeerd. Door middel van mooie, sfeervolle bewegende beelden kunnen bezoekers in één opslag zien wat dit veelzijdige bedrijf te bieden heeft. De website is natuurlijk voorzien van een responsive design zodat formulieren, documenten en de videobeelden ook vanaf smartphones en tablets eenvoudig te bereiken zijn.

Uitbreiding van online zichtbaarheid

Onze online marketeers hebben Funderingstechniek Heeg volledig ondersteund door middel van schrijven van teksten, het plaatsen van foto's, de juiste links en het volledig maken van contactformulieren. De teksten die geschreven zijn, zijn volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat de website ook organisch hoog in Google komt te staan. Nadat de website live is gegaan, zijn we nog steeds maandelijks bezig met SEO werkzaamheden voor Funderingstechniek Heeg. Met als doel nóg hoger in Google te komen én natuurlijk te blijven!

 

 ''De nieuwe website voor Funderingstechniek Heeg ziet er goed uit. Vooral de bewegende videobeelden zijn we erg blij mee! We krijgen van diverse mensen positieve berichten over de nieuwe website. Ook de ondersteuning vanuit Speak bij het vullen van de website hebben we als zeer prettig ervaren.''
SMST Thumb 01
SMST
Website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.