Gardena Featured 02
Mc Gardena (1)

Compleet nieuwe maatwerk website voor Husqvarna Nederland

Met al meer dan 325 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin aan professionals. Inmiddels is Husqvarna 's werelds grootste producent van tuinmachines en gereedschappen en biedt het assortiment een breed en groeiend aanbod producten. Van kettingzagen tot heggenscharen, grasmaaiers en tuintractoren.

Weer een speciale refundactie

Zoals elk jaar heeft Husqvarna ook dit jaar een speciale refundactie opgezet waarbij klanten voordelig tuingereedschap kunnen kopen of zelfs geld retour kunnen krijgen. Dit keer om de nieuwste tuinproducten van Gardena, McCulloch en Flymo te introduceren. De refundactie biedt Husqvarna al enige jaren aan maar begin dit jaar is de grote wens uitgesproken om de website in een compleet nieuw jasje te steken. Met trots en blijdschap zijn wij uitgekozen om deze mooie uitdaging aan te gaan!

Bijzondere functionaliteiten

Wij hebben onze expertise en kennis ingezet om Husqvarna Nederland te helpen aan een overzichtelijke website waarbij kopers uit Nederland en België eenvoudig de refund kunnen aangeven. Zo is er gewerkt aan één overkoepelende website-omgeving vanwaar de Nederlandse en Belgische website afzonderlijk beheerd kan worden. Om Husqvarna Nederland flink wat tijd te besparen, komen alle refund aanvragen overzichtelijk per land binnen. Ook wordt het aanvraag- en verwerkingsproces deels geautomatiseerd, inclusief automatische mails, om zodoende de backoffice van Husqvarna volledig te ontlasten.  

Techniek achter de website

Door middel van een maatwerk functionaliteit worden in het verwerkingsscherm alle refund aanvragen gecontroleerd om fraude tegen te gaan. Dit om Husqvarna Nederland sneller inzage te geven in refund aanvragen die écht aandacht vereisen. Om de klanten uit België zo goed mogelijk van dienst te zijn, is de Belgische website meertalige gerealiseerd: Nederlands en Frans. Dit alles is gerealiseerd met het systeem Umbraco: een CMS dat zeer geschikt is voor diverse maatwerk functionaliteiten. De website is een plezier voor het oog en is zeer prettig om mee te werken!

 

ESBE Thumb 01
ESBE Europe
Website
Koeplaats Featured 01
Koeplaats
Website
SPAN Thumb 01
SPAN Groothandel
Scan en bestel App
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.