Ic Drachten
Mc IC Drachten

Frisse, nieuwe website voor Innovatiecluster Drachten

Innovatiecluster Drachten is een internationaal opererend samenwerkingsverband tussen High Tech bedrijven en kennisinstellingen die vooroplopen met innovaties en concurrerend zijn in de wereldmarkt. Het resultaat is meer dan 50 nieuwe productintroducties per jaar wereldwijd. Producten die onder andere mensenlevens redden, de bediening van complexe systemen kinderlijk eenvoudig maken en producten die zijn afgestemd op de individuele behoeften van consumenten.

Een nieuwe website

Speak mocht voor Innovatiecluster Drachten een volledig nieuwe website ontwikkelen. De opdracht was om een frisse, moderne website te ontwikkelen waarin het innovatieve karakter van Innovatiecluster Drachten goed tot uiting komt. Speak koos daarom voor een strak en modern design en high-tech technische features om tot een mooi eindproduct te komen.

Samenwerking en resultaten

Wekelijks was er overleg tussen Innovatiecluster Drachten en Speak, waarbij de laatst ontwikkelde functionaliteit werd besproken, en Innovatiecluster Drachten alle gelegenheid had om hun feedback te geven. Hierdoor sluit het uiteindelijke eindproduct perfect aan op de eisen en wensen van Innovatiecluster Drachten.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.