Jellebijlsma Featured 01
Mc Jelle Bijlsma

Visueel, overtuigende website voor Jelle Bijlsma

Sinds 1961 is Jelle Bijlsma actief binnen de Grond-, Weg- en Waterbouwsector en uitgegroeid tot een belangrijke regionale speler. Ze opereren vanuit twee locaties (Giekerk en Kootstertille) met ongeveer honderd medewerkers in Noord-Nederland, waarbij ze actief zijn op de volgende deelmarkten: Infra, Groenonderhoud, Grondverzet, Baggerwerk, Waterbouw, Recycling, Sloopwerken en Transport.

 

Ultieme beleving websitebezoekers

De huidige website van Jelle Bijlsma was door de jaren heen sterk verouderd en duidelijk toe aan een nieuw, gebruiksvriendelijk en makkelijk te beheren CMS. Met trots en blijdschap was Speak dé partij die de website van Jelle Bijlsma onder handen mocht nemen! Samen gingen we op zoek naar een overzichtelijk ontwerp om het totaalpakket van werkzaamheden aan te kunnen bieden. Zowel het ontwerp, de techniek en de content is volledig herzien en ingestoken op de beleving van de websitebezoekers. Door middel van een mooi, sfeervol en bewegend beeld krijgen bezoekers in één opslag te zien wat dit ambachtelijke bedrijf hen te bieden heeft. Dit heeft als gevolg dat websitebezoekers, van jong tot oud, makkelijk navigeren door de website.

Overzichtelijke sectorenpagina's

Dankzij het moderne en uitgebreide machinepark kan Jelle Bijlsma werkzaamheden uitvoeren voor diverse sectoren als de grond-, weg- en waterbouw, groenonderhoud, sloopwerken, recycling en transport. Deze sectoren hebben allemaal een verschillende achtergrond en de website moet daarom voor alle sectoren aansprekend en informatief zijn. Dankzij het CMS Umbraco heeft elke sectorenpagina genoeg ruimte voor tekst, informatie, eventuele links en visueel aantrekkelijke afbeeldingen.

Opgeleverde projecten

Jelle Bijlsma is al een geruime tijd een bekend begrip in de grond-, weg- en waterbouw. In de loop der jaren hebben ze dan ook een groot aantal speciale projecten mogen uitvoeren. Om deze projecten onder de aandacht te brengen, hebben we een speciale module geïmplementeerd die makkelijk te beheren is. Middels deze module kunnen medewerkers van Jelle Bijlsma altijd op elk moment nieuwe projecten op een eenvoudige wijze aanvullen.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.