Koeplaats Featured 01
Mc Koeplaats

Complete maatwerk website voor online veehandel Koeplaats

In de wereld van melkveehouders en veehandelaren gaat alles nog op de klassieke manier. Veehandelaren gaan bij boeren in de buurt langs of krijgen een telefoontje. Soms zijn veehandelaren wel uren onderweg voor niets. Koeplaats vond dat dit sneller én efficiënter kan. Om in te spelen op verdere ontwikkelingen en de jongere generatie zijn ze daarom een online platform begonnen en wij mochten ze hierbij ondersteunen!

De grote uitdaging

Nadat het online platform Cowlinq uit de lucht werd gehaald, zagen ondernemers Marco en Else de kans om een nieuw handelsplatform op te zetten. Met trots en blijdschap kregen wij de opdracht om dit handelsplatform en de huisstijl te ontwikkelen. Het doel? Een maatwerk website waarop het voor veehouders mogelijk is om makkelijk online koeien aan te melden die vervoerd moeten worden naar een slachterij. Veehouders kunnen gratis een account aanmaken om vervolgens één of meerdere koeien aan te melden voor transport.

Compleet maatwerk

Door middel van een maatwerk functionaliteit wordt na aanmelding van de koeien automatisch een bericht gestuurd naar de veehouder, Koeplaats én de transporteur. Zo is iedereen onmiddellijk op de hoogte en neemt Koeplaats het administratieve proces op zich. Om de aanmeldingen in goede banen te leiden hebben wij een mijn-omgeving ontwikkeld die direct gekoppeld staat aan de middleware. Veehouders kunnen gemakkelijk hun gegevens bewerken, een gewenst ophaalmoment bepalen en hebben in één oogopslag een duidelijk overzicht van hun transacties.

Een resultaat om trots op te zijn

Hoewel de voorkant van de website er geweldig uitziet, is in dit project de achterkant (back-end) van de website ook zeer de moeite waard. Eigenlijk was dat voor ons het meest uitdagende onderdeel. Door middel van een op maat gemaakte beheeromgeving kan Koeplaats heel gemakkelijk gegevens invullen. Dit betreft gegevens als het aantal kilo’s, kiloprijzen, kosten en kwaliteit. Met één druk op de knop wordt door het systeem automatisch een factuur opgesteld en verzonden naar de veehouder. Dit alles is gerealiseerd met het systeem Umbraco: een CMS dat zeer geschikt is voor diverse maatwerk functionaliteiten. De website is een plezier voor het oog en is prettig om mee te werken!

 

 

SPAN Thumb 01
SPAN Groothandel
Scan en bestel App
Gardena Thumb 01
Gardena
Website
Dierenarts Sterkliniek Thumb
Sterkliniek Nederland
Narrowcasting
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.