Mokobouw Corporate Website
Mokobouw Corporate Website

Nieuwe corporate website voor Mokobouw

Mokobouw is al bijna 100 jaar een begrip in de petrochemische industrie als totaalleverancier. Meer dan honderd medewerkers zorgen ervoor dat oliemaatschappijen, oliehandelaren, transportondernemingen, defensie en overheid in Nederland worden voorzien van alle aspecten rondom brandstofdistributie, opslag, service en verkoop. 

Nieuwe website

Mokobouw behoort al vele jaren tot de klantenkring van Speak. De vorige website heeft dankzij tussentijdse optimalisaties een lange levensduur gekend. Op basis van de actuele wensen rond gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en veiligheid is gekozen voor een geheel nieuwe website op basis van het Umbraco platform. Het ontwikkeltraject is uitgevoerd op basis van scrum. Tijdens de sprints was Mokobouw nauw betrokken bij de ontwikkeling met reviewsessies. Zodoende kon, waar nodig, snel worden bijgestuurd.

Intuïtief navigeren

De nieuwe corporate website heeft een professionele en overzichtelijke uitstraling, met als resultaat dat de doelgroep intuïtief kan navigeren door de website. Extra aandacht is besteed aan de presentatie van de producten, die Mokobouw eenvoudig kan uitbreiden en voorzien van downloads en call-to-actions in het CMS. Dit geldt ook voor projecten, nieuwsberichten, formulieren en het inzetten van gebruikersrollen binnen de organisatie. Uiteraard is de website volledig responsive, zodat deze optimaal wordt weergegeven op ieder apparaat.

Bekijk het resultaat op Mokobouw.nl

Leon Jeekel, Sales & Marketing bij Mokobouw:
"Speak heeft Mokobouw vanaf de eerste website jaren geleden altijd begeleid en geadviseerd. Nu bij de ontwikkeling van onze nieuwe site met een volledig nieuw CMS is de ondersteuning en service weer optimaal. Met als resultaat een prachtige up-to-date website die werkt op alle platformen."


Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Neem contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Preview Werken Bij Website Case
GGZ Friesland
Werken-bij website
Marinus Powermax
Marinus Machinebouw
Corporate website
0000405 Rh Logic 400
Ergoweb
Webshop
247Kooi
24/7 Kooi
Corporate website
Shutterstock 1395262844
Kredietbank Nederland
Webportaal schuldhulpverlening
Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
SPAN Thumb 01
SPAN Groothandel
Scan en bestel App
Radiatoraanbiedingen preview
Radiatoraanbiedingen
Online marketing
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.