Oleahof Featured 02
Mc Oleahof

Fris en gebruiksvriendelijk webdesign voor Oleahof

Oleahof Uitvaartzorg is een vooruitstrevend familiebedrijf en werkzaam in de gehele kop van Noord-Holland. Met twee eigen locaties in Den Helder en Julianadorp is Oleahof Uitvaartzorg de grootste uitvaartorganisatie in de kop van Noord-Holland. 

Tijd voor een nieuwe website

Inmiddels verzorgt Oleahof Uitvaartzorg dagelijks uitvaarten in 10 prachtige locaties en vond door deze uitbreiding dat het tijd werd voor een nieuwe website. Met trots en blijdschap werden wij (nogmaals) ingeschakeld om een nieuwe website te ontwikkelen. Eerder kregen wij ook al eens de opdracht van Oleahof om een nieuwe website te bouwen, online campagnes te doen en de huisstijl compleet te vernieuwen. Het doel voor de nieuwe website was een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website maar wel met herkenbare elementen. Er is daarom gekozen voor het CMS Umbraco: het systeem is gebruiksvriendelijk, behaalt uitstekende prestaties en is zeer geschikt voor de meest moderne webdesigns. Daarbij leent Umbraco zich voor de grotere en complexere websites en online oplossingen.

 

'' Umbraco is een mooi en duidelijk systeem. Het zit technisch goed in elkaar en het plaatsen van content gaat erg gemakkelijk. Het is een hele mooi site geworden! "

Zoekmachine-optimalisatie door Speak

Nadat de nieuwe website technisch was opgeleverd, hebben wij de teksten geoptimaliseerd met als doel beter vindbaar te zijn in zoekmachines. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren, ging de website dan eindelijk online! De website is geheel responsive, overzichtelijk en eigentijds zodat je als websitebezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Daarnaast wordt met online campagnes in Google en Bing continu gewerkt aan het verhogen van de naamsbekendheid en de zichtbaarheid.

 

"De samenwerking met Speak is prima verlopen, we kregen goede adviezen en zijn super snel geholpen! '' - Natascha Dop, directie Oleahof Uitvaartzorg.
ESBE Thumb 01
ESBE Europe
Website
Koeplaats Featured 01
Koeplaats
Website
Gardena Thumb 01
Gardena
Website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.