Website Olea Hof Uitvaartzorg

  • olea hof uitvaartzorg

Olea Hof Uitvaartzorg is een vooruitstrevend familiebedrijf met een lange traditie van aandacht, betrokkenheid en zorg die verder gaat. Met 5 eigen locaties in Den Helder, Schagen en Julianadorp is Olea Hof Uitvaartzorg de grootste uitvaartorganisatie in de Kop van Noord-Holland.

Nieuwe identiteit en website

Olea Hof Uitvaartzorg, eerst Uitvaartcentrum Den Helder, koos voor een langzame overgang naar een nieuwe identiteit. Meerdere merken zijn samengevoegd tot één nieuwe naam. Voor de website schakelde ze internetbureau Speak in. Daarbij speelde het full service aanbod een grote rol. Naast de website wordt er gebruik gemaakt van een narrowcasting oplossing en nieuwsbriefsysteem van Speak. Met online campagnes wordt continu gewerkt aan het verhogen van de naamsbekendheid en zichtbaarheid in zoekmachines.

  • uitvaartverzorging den helder, schagen, julianadorp

Samenwerking met Speak

Natascha Dop, directielid van Olea Hof Uitvaartzorg, is te spreken over de samenwerking met Speak en de ontwikkelde website. De begeleiding is als zeer prettig ervaren: "We kregen goede adviezen en zijn snel geholpen, iets wat je mag verwachten van een full service internetbureau". Wat betreft de website vindt ze de rustige uitstraling en overzichtelijkheid geslaagd. Natasha: "We hebben al veel complimenten gehad over de nieuwe website".