Header PTH Groep (1)
Header PTH Groep (1)

Nieuwe huisstijl en moderne website voor PTH Groep

PTH Groep is een team van enthousiaste professionals op het gebied van audiovisuele systemen, ICT, security en besturingstechniek. PTH Groep kent een rijke historie, waarvan een jarenlang samenwerkingsverband met Speak waarin wij elkaar versterken. Voor de modernisering van de propositie heeft PTH Groep Speak gevraagd het logo en huisstijl te herzien en een nieuwe website te realiseren.

Logo en huisstijl

Het bestaande logo was al jarenlang het gezicht van PTH Groep en was nodig toe aan een verfrissing. Het nieuwe logo is moderner, herkenbaar voor de doelgroep en biedt kleurdetails die binnen de huisstijl meer mogelijkheden biedt bij alle online en offline uitingen.

Moderne, audiovisuele website

Binnen het nieuwe ontwerp staan de doelgroepen en de professionele uitstraling van PTH Groep centraal. De expertises worden aantrekkelijk gepresenteerd dankzij een intuïtieve indeling. Het rijke klantportfolio krijgt de aandacht die het verdient door sectoren en projecten overzichtelijk toe te lichten. Bezoekers kunnen eenvoudig door te site navigeren, op elk apparaat, dankzij het full screen navigatiemenu. De corporate website is daarnaast een verlengstuk geworden van de service-afdeling: bestaande klanten kunnen snel en eenvoudig een storing doorgeven zodat deze sneller opgevolgd kunnen worden.

Eindresultaat

Door de korte lijnen kon er tijdens het ontwerp- en ontwikkeltraject snel worden geschakeld en tijdig worden bijgestuurd tot het gewenste eindresultaat. De nieuwe website draait op het professionele en veilige Open Source CMS Umbraco, waarmee PTH Groep eenvoudig de website kan beheren en uitbreiden.

Bekijk het resultaat op PTHgroep.nl

 

Martin de Jong, directeur PTH Groep:
"Wij doen al sinds 2005 zaken met Speak en ook nu zijn we blij dat we in dit traject konden samenwerken. Onze nieuwe website is sneller, beter vindbaar, de navigatie is in één oogopslag duidelijk en we krijgen enorm veel positieve reacties. Zowel qua uitstraling als techniek zijn we weer helemaal bij de tijd."

 

Meer weten over deze case of de mogelijkheden?
Lees meer over corporate websites of neem direct contact op voor vrijblijvend advies of een afspraak.

Marinus Powermax
Marinus Machinebouw
Corporate website
0000405 Rh Logic 400
Ergoweb
Webshop
247Kooi
24/7 Kooi
Corporate website
Enitor Primo (1)
Enitor Primo
Meertalige website
Baby Luiers Onlineluiers
Onlineluiers.com
Online marketing
Shutterstock 1395262844
Kredietbank Nederland
Webportaal schuldhulpverlening
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.