SMST Featured 01
Mc SMST

Moderne website met gebruiksvriendelijke CMS beheer voor SMST

SMST Designers & Constructors is een internationaal georiënteerde onderneming die systemen bedenkt, ontwerpt én bouwt voor de offshore markt. De onderneming levert o.a. systemen voor het veilig overbrengen van personeel en vracht, voor boren, pijpleggen, marine en hogesnelheidsschepen.

Totaalpakket van alle werkzaamheden

SMST heeft het hele traject in eigen huis: van ontwerp, engineering expertise en productiefaciliteiten met eigen testcapaciteit tot wereldwijde installatie en service & aftersales. Samen met SMST gingen we op zoek naar een overzichtelijk ontwerp om het totaalpakket van werkzaamheden overzichtelijk te verwerken op de website. Zowel het ontwerp, de techniek en de content is volledig herzien en ingestoken op de beleving van de websitebezoekers

Professioneel en responsive

Het doel van SMST was een professionele en responsive website op basis van de huisstijl en het beeldmateriaal dat we hadden ontvangen van SMST. Doordat de website responsive is, is deze zeer geschikt voor de mobiel, tablet en desktop. Een ander belangrijk punt was dat SMST de website zelf en makkelijk kon beheren. We hebben daarom de keuze gemaakt om een website te bouwen in het gebruiksvriendelijke en goed werkende CMS Umbraco! Vanuit Umbraco is het voor klanten erg makkelijk om afbeeldingen, video's, pagina's nieuwsberichten, digitale formulieren en Call-to-Action's te maken en beheren. Dit heeft ook als gevolg dat de website in grote lijnen zelf door SMST ingericht kan worden.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.