Trendstuc
Mc Trendstuc

Professionele corporate website voor Trendstuc

Trendstuc, een professioneel stukadoorsbedrijf in Hillegom, is gespecialiseerd in het verwerken van verschillende soorten betonstuc voor zowel wandafwerking als meubel- en vloerafwerking. Daarnaast is Trendstuc ook dé partner voor het leggen van jouw gietvloeren. Hiermee is Trendstuc in staat om verschillende sferen te creëren in huis en daarmee het ultieme droomhuis te realiseren. De hoogste tijd voor een professionele website.

Trendstuc heeft ons gevraagd om een professionele en volledige responsive website te realiseren die tevens beschikt over voldoende beeldmogelijkheid om het eigentijdse stucwerk te presenteren. We zijn samen met Trendstuc op zoek gegaan naar een overzichtelijk webdesign zodat we het totaalpakket van alle soorten betonstuc en gietvloeren in één oogopslag kunnen aanbieden.

 

Gericht op de websitebezoeker

Zowel het ontwerp, de techniek en de content is volledig herzien en ingestoken op de beleving van de websitebezoekers. Websitebezoekers, van jong tot oud, navigeren makkelijk door de website. Dit komt mede door de dynamische elementen zoals de meebewegende call-to-actions, de slideshow met logo's, de overzichtelijke productpagina's en de social media buttons onderaan de website.

Speciale stucwerk projecten

Trendstuc is een bekend begrip geworden in de stukadoorswereld en ze hebben gedurende de jaren veel stucwerk projecten mogen opleveren. Om deze projecten meer onder de aandacht te brengen, hebben we een overzichtelijke projectenmodule geïmplementeerd. Uitgevoerde projecten door Trendstuc worden gepresenteerd door middel van een grote headerafbeelding, genoeg ruimte voor tekst en uitleg en een toegevoegde slideshow. Middels het gebruiksvriendelijke CMS kunnen medewerkers van Trendstuc de projecten zelf op een eenvoudige manier aanvullen. Wel zo lekker na een lange dag werken!

Nigel Blokker, eigenaar Trendstuc: Sinds de livegang van de nieuwe website hebben we ontzettend veel aanvragen binnengekregen. Of het toeval is of niet: geen idee. Maar wij hebben zeker het idee dat de nieuwe strategie qua online marketing, de professionele uitstraling en gebruiksvriendelijke werking van de website zijn geld al heeft opgeleverd. Dus wij zijn echt tevreden klanten en erg blij dat we voor Speak hebben gekozen! 

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.