Werktijd Featured 01
Mc Werktijd

Website en online marketing voor uitzendbureau Werktijd BV

Uitzendbureau Werktijd, gevestigd in Heerenveen, Buitenpost en Wolvega, is in 2001 opgericht door 2 Friezinnen. Werktijd richt zich op de arbeidsmarkt in Noord-Nederland en streeft elke dag naar de beste match tussen vraag en aanbod. Sinds jaar en dag wordt de website van Werktijd door ons gebouwd en zorgen onze online marketeers dagelijks voor een grote online zichtbaarheid door middel van Google campagnes.

De opdracht was om een frisse, moderne website te ontwikkelen die voldoet aan de grafische en technische eisen van deze tijd. Wij hebben zowel het grafisch als de technische realisatie verzorgd waaronder de koppeling met het back-office pakket Easyflex. De nieuwe website biedt Werktijd Uitzendburo de mogelijkheid om, naar eigen inzicht, zelf de tekst en het beeldmateriaal op de website te beheren. Een functionaliteit waar Werktijd Uitzendburo serieus mee aan de slag is gegaan door het plaatsen van sfeerfoto’s en visuele call-to-action blokken op verschillende pagina’s binnen de website. In samenwerking met Werktijd Uitzendburo hebben we op die manier een visuele en aantrekkelijke website gecreëerd!

Koppeling met Easyflex

Voor het beheer van haar vacatures maakt Werktijd Uitzendburo gebruik van het backoffice pakket EasyFlex. Ook hier hebben we de website gekoppeld aan Easyflex. Hierdoor toont de website altijd een actueel overzicht van de beschikbare vacatures. Naast het uitlezen van de vacatures is ook het inschrijfformulier voor werkzoekenden gekoppeld aan Easyflex. Deze rechtstreekse koppeling draagt bij aan een vlotte verwerking van werkzoekenden die zich online inschrijven bij Werktijd. 

Hoog in Google staan én blijven

Voor de online promotie is er al jaren een samenwerking actief met Speak voor de Google Ads campagnes. Deze zorgen voor een versnelde groei in het bestand van werkzoekenden (+54% online inschrijvingen) en zorgt zelfs voor bijna 3x zoveel online reacties op vacatures (+196% reacties). Met de nieuwe website worden er nu stappen gezet om de naamsbekendheid verder te laten groeien.

 

“Bij Werktijd werken we veel met digitale urenbriefjes. Naast de nieuwe website, ontwikkeld Speak ook voor ons een custom-made inlogpagina binnen de website waarin onze uitzendkrachten en klanten o.a. hun gewerkte uren kunnen registeren. We zijn erg blij met het eindresultaat!” aldus Rie-Anne Faber van Werktijd Uitzendburo.
Dambeton Thumb 02
Dam Beton
Website
7E78944107178EB109979A4A8D4A8D83
SmiLease
Website
Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.