Wpg
Mc WPG Uitgevers

Nieuw websites Thomas Rap & Cargo Uitgeverijen

Uitgeverij Thomas Rap en Cargo zijn beide onderdeel van het fonds De Bezige Bij welke valt onder WPG Uitgevers. De Bezige Bij is een fonds welke werk uitgebracht heeft van onder andere van Harry Mulisch, Hugo Claus, Peter Buwalda en Jan Cremer, de poëzie van Bart Chabot, Hagar Peeters, Remco Campert en Lucebert, tot de romans van Jan Siebelink, Tommy Wieringa, Gerrit Komrij en Kees van Kooten. 

Doelstelling

Naar aanleiding van de eerder door Speak succesvol gerealiseerde WordPress websites van A.W. Bruna, Ploegsma, Leopold en Querido kinderboeken, voor WPG Uitgevers, heeft WPG wederom de opdracht aan Speak gegund om ook voor de Bezige Bij sub fondsen Thomas Rap en Cargo nieuwe en op maat gemaakte WordPress websites te realiseren inclusief koppeling met Middleware, waarop de eerder gerealiseerde WordPress website reeds zijn aangesloten.

Multi-site en middleware

Door de inzet van een multi-site WordPress implementatie, kunnen alle websites van De Bezige Bij in 1 omgeving worden beheerd. Naast multi-site implementatie heeft Speak een Middleware oplossing voor WPG Uitgevers ontwikkeld. Deze transactionele database vormt de schakel (midden laag) tussen het door WPG gebruikte backend-pakket en de WordPress websites. Het Middleware pakket leest XML’s uit en exporteert automatisch om het kwartier gewijzigde boek- en auteursdata naar WordPress. Middleware vormt hiermee het hart van verschillende systemen waarmee de websites worden ‘gevoed’.

Gardena
Honda Barcelona
Teamalert
Ggz Friesland
247 Kooi
Friesland College
Takeaway Logo
Gemeente Heerenveen
Ambulancezorg
Kbnl
Veiligverkeer
Isala
Dambeton
Amc
Smst
Let's Speak

Start vandaag nog met het realiseren van jouw ambities. Neem contact op voor een afspraak of laat hieronder je gegevens achter.